Smarte apper

Treningsapper for å komme i form

Det finnes utallige treningsapper på markedet, og det kan virke vanskelig å velge. Dersom du ikke vil trene på treningssenter, er en app og hjemmetrening et godt alternativ. Nå finnes det apper spesialdesignet for Android og iPhone, for sykling, løping og sirkeltrening. Det er laget en guide over anbefalte treningsapper for 2022. Her skal vi se nærmere på noen populære treningsapper.

Freeletics

Freeletics er en av Europas mest populære treningsapper. Her får du et 12-ukersprogram tilpasset det nivået du er på. Du har valget mellom et gratisprogram som du gjennomfører selv, men du kan også betale for å få en egen trener som hjelper deg å fullføre programmet og utføre øvelser.

Strava

Strava er designet for løpeinteresserte, men lar deg faktisk spore opptil 31 ulike sportsgrener. Her kan du registrere treninger i alt fra løping og sykling til riding, alpint og yoga. Det finnes en betalt versjon, og en gratisversjon.

Gymbuddy

Denne appen fungerer mer som en loggføringsbok enn en treningsapp. Her kan du registrere antall sett og repetisjoner, og hvor mye vekter du løfter. Av den grunn er appen best egnet til styrketrening hjemme eller på senter.

Leave a Reply